/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ferrari megpróbálta megszerezni Verstappen versenymérnökét

2024. szeptember 08. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari nemrégiben kísérletet tett arra, hogy átcsábítsa Gianpiero Lambiase-t a Red Bulltól, de olasz nemet mondott arra az ajánlatra, hogy Lewis Hamilton versenymérnöke legyen.

A Ferrari egy jelentés szerint az év elején megpróbálta átcsábítani Max Verstappen versenymérnökét, Gianpiero Lambiase-t a Red Bulltól.

Az olasz alakulat 2025-ben új korszakot szeretne kezdeni, amikor a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton mellé Charles Leclerc csatlakozik.

A Ferrari további erősítéseket sürget az F1-es felállásban, Loic Serra szintén a Mercedestől csatlakozik, és a jövő hónapban a futóművek teljesítményéért felelős vezetői posztra érkezik.

A Corriere dello Sport szerint a Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur megpróbálta leszerződtetni Lambiase-t a Red Bulltól.

0D9A2099

Lambiase azóta Max Verstappen versenymérnöke, mióta az immár háromszoros világbajnok 2016-ban csatlakozott a Milton Kenyes-i székhelyű alakulathoz.

Verstappen többször is megerősítette, hogy Lambiase-vel nagyon szoros a kapcsolata.

A RacingNews365 úgy tudja, hogy Lambiase nemrégiben szerződést hosszabbított a Red Bullnál, felfedve szándékát, hogy hosszabb ideig a csapatnál maradjon.

Lambiase útja 2014-ben kezdődött a Red Bullnál, ahol egészen a vezető versenymérnöki pozícióig emelkedett.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/