/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ferrari reméli, hogy az összes balszerencséjüket letudták Kanadában

2024. június 11. 11:21   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari egy rémálomszerű hétvégét élt át Kanadában, és 2022 óta először nem ért célba egyik autójuk sem a futamon.

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur reményét fejezte ki, hogy csapata egy Forma-1-es szezon minden „szar” elemét összesűrítette az elmúlt hétvégében Kanadában.

Az olasz alakulat egy nehéz versenyhétvégén van túl, hiszen Charles Leclerc és Carlos Sainz sem jutott tovább a Q2-ből az időmérőn.

A 11-dik és 12-dik rajtpozíciója a Ferrarinak mindössze két héttel a Monacóban elért erős teljesítményük után jött, ahol Leclerc a pole pozíciót és a futamgyőzelmet is megszerezte.

Leclerc a kanadai verseny korai szakaszában motorproblémával küzdött, majd ki is esett, míg Sainz az 53. körben megpördült, és megsérült az autója, amikor Alex Albont lényegében “kiütötte” a futamból.

A 2022-es Azerbajdzsáni Nagydíj óta ez volt az első alkalom, hogy egyik Ferrari versenyző sem ért célba.

„A tempó erős volt pénteken” – mondta Vasseur a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

“A körülmények trükkösek voltak a versenyen, és azt hiszem, néhány másik autó is szenvedett a problémával, nem megyek bele mélyen a részletekbe. De elég magabiztosak voltunk a versenyre. A probléma az eleje, minden rosszul sikerült. Remélem, hogy a szezon összes nehéz, szar részét összeszedtük erre az egy hétvégére”- jelentette ki a Ferrari csapatfőnöke.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/