/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ferrari „titkos” tesztet hajt végre az új fejlesztésekkel

2024. május 08. 10:48   |   Autoblog
címkék:  

Charles Leclerc és Carlos Sainz is a volán mögé ül majd.

A Ferrari az engedélyezett Forma-1-es forgatási napokat arra fogja felhasználni, hogy az Emilia Romagna Nagydíj előtt érvényesítse a fejlesztéseket, jelentette az olasz média.

A Ferrari szándéka, hogy egy méretes csomagot hoz, már egy ideje ismert, a csapat a Red Bull RB20-as modellje által inspirált új oldalkormány-konstrukcióra szeretne összpontosítani, ahogy azt Paolo Filisetti technikai szakértő itt kifejti.

A privát szezon közbeni tesztelés a jelenlegi autókkal tilos, de minden csapat számára engedélyezett két 200 km-es filmforgatási nap az év során, állítólag promóciós céllal, bár ezeket gyakran arra használják, hogy először teszteljék az autót a szezon előtti tesztek előtt.

A Formu1a.uno értesülései szerint a Ferrari május 9-én, csütörtökön és 10-én, pénteken Charles Leclerc és Carlos Sainz versenyzőkkel a fioranói tesztpályára megy, hogy a hazai versenyére, Imolára tervezett frissítőcsomagot validálja.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/