/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A korábbi legendás csapatfőnök szerint, Verstappen Senna és Schumacher ötvözete

2024. július 11. 07:05   |   Autoblog
címkék:  

A háromszoros világbajnokról Eddie Jordan nyilatkozott, ahol elmondta a véleményét a Forma-1-et uraló hollandról.

Az F1-ben számos dolgot megélő, s számos kitűnő versenyzővel együtt dolgozó legendás csapatfőnök, Eddie Jordan az F1 Insidernek nyilatkozva a sportág két talán legnagyobb legendájához hasonlította Verstappent – egyúttal egy kissé talán meglepő nevet is szóba hozva: „Michael Schumacherrel kapcsolatban már az első teszten egyértelmű volt, hogy ő lesz Ayrton Senna kihívója.”

“Rögtön olyan gyors volt, hogy azt hittük, elromlott a stopperóra. Együtt dolgozhattam Heinz-Harald Frentzennel is, akiről még mindig azt gondolom, hogy a valaha volt egyik legalulértékeltebb F1-es pilóta. Egy született tehetség volt, de Max Verstappen szerintem Senna és Schumacher ötvözete” – mondta a jelenleg a médiában dolgozó ex-csapatfőnök, aki azt is elmondta, szerinte kik lehetnek képesek megszorongatni a hollandot:

„Csak egyetlen kihívót látok jelenleg, és ez Charles Leclerc. A Ferrarinak olyan szintű autót kell építenie, mint a Red Bull, máskülönben nem sok izgalmat látok a jövőre nézve. Ha egy topcsapatot kellene építenem, és Max nem lenne elérhető, csak egyetlen páros lenne, aki elkaphatná őt: Leclerc az oldalán Lando Norrisszal” – mondta Jordan, aki szerint a mezőny két veteránja már nem alkalmas a jelenlegi uralkodó legyőzésére: Bár mindketten megérdemelték a bajnoki címeket, nem hiszem, hogy Hamilton és Alonso még képes lenne lépést tartani Verstappennel.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/