/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A korábbi versenyző szerint Norris győzelme a múlt legendáit idézte

2024. szeptember 30. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

Lando Norris fölényes győzelmet aratott a Szingapúri Nagydíjon, több mint 20 másodperc előnnyel szelte át a célvonalat a rivális Max Verstappen előtt.

A korábbi F1-es versenyző, David Coulthard úgy véli, Lando Norris győzelme a Szingapúri Nagydíjon a múlt legendáit idézte.

Norris irányította a versenyt Szingapúrban, miután a pole pozícióból rajtolt, és majdnem 21 másodperccel haladt át a célvonalon Max Verstappen előtt.

Ez volt Norris harmadik futamgyőzelme a szezonban, és a második, amelyben több mint 20 másodperces különbséget autózott ki a mögötte haladóval szemben.

043A1930_1

Coulthard nem győzte dicsérni Norris teljesítményét, annak ellenére, hogy a McLaren versenyzője kétszer is kiesés közeli helyzetbe került.

“Ez egy mesterkurzus volt egy kis csókról, anélkül, hogy csak egy darabja is letört volna az autónak. Ez azt mutatja, hogy a tökéletességig jutott” – mondta Coulthard a Channel 4-nek.

„Az egyetlen, ami igazán meglepett, az az volt, amikor az egyik kör végén blokkoltak a kerekei, és a 14-es kanyarnál éppen megérintette a Tecpro falat” – folytatta.

“Egyébként hibátlan. Micsoda teljesítmény. Ember és gép tökéletes harmóniában. Pénteken az első edzéstől kezdve ilyen volt, fölénybe került Oscarral [Piastrival] szemben, aki nagyon komoly munkát végzett, hogy visszatérjen és felállhasson a dobogóra” – értékelt Coulthard.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/