/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Lexus az angolok kedvenc márkája

2023. január 10. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

Nagy-Britannia egyik vezető autópiaci fogyasztótájékoztató portálja átfogó ügyfélelégedettségi felmérést készített, amelyen a Lexus több kategóriában is magasan az első helyen végzett.

Sem a megbízhatóság, sem az általános ügyfélelégedettség terén nem ér egyetlen más márka sem a Lexus nyomába, derül ki az Honest John legújabb felméréséből. A közel negyed évszázados múltra visszatekintő weboldal évről évre arra kéri olvasóit, hogy osszák meg a szerkesztőséggel autójukkal kapcsolatos tapasztalataikat. A felmérés az autók tulajdonlásának és használatának minden fontos aspektusát lefedi, az üzemanyag-fogyasztástól kezdve a megbízhatóságig, a mindennapi használati értéktől a biztonságig, a menetteljesítményektől a kényelmen át az egyszerű vezethetőségig.

A több ezer beérkezett válasz alapján a Lexus bizonyult a leginkább megbízható márkának. A prémium brand sorban negyedik éve végez az élen, méghozzá kiemelkedően jó, 98,9 százalékos eredménnyel: a szavazás történetében soha egyetlen márka sem ért még el ilyen magas pontszámot. A Top 10-es listán egyébként egyetlen európai márka kapott csak helyet; a mezőnyt a japán gyártók uralták.

A Toyota hajszálnyival maradt csupán le a dobogóról, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne volna kiváló választás: két típusa, az utolsó generációs Auris (2013-2019) és az aktuális RAV4 is bekerült a tíz legmegbízhatóbb modell közé. Ezt a rangsort egyébként egy Lexus, méghozzá az első generációs (2014-2021) NX középkategóriás szabadidőjármű vezeti, elképesztő 99,8 százalékos megbízhatósággal.

A felmérésből az is világosan kiderült, hogy a Lexus nem csak egy dologhoz ért: az Honest John weboldal olvasói közül egyértelműen azok a legboldogabbak, akik a japán márka valamely gyártmányát használják. Tavalyi második helyezése után a Lexus idén ismét vezeti az ügyfélelégedettségi rangsort.

elégedettség, megbízhatóság

modellek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/