/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A McLaren felfedte legújabb szponzorát

2024. augusztus 21. 10:10   |   Autoblog
címkék:  

A friss megállapodás a Holland Nagydíjon lép életbe Zandvoortban.

A McLaren bejelentette, hogy szerződést kötött az NTT Data-val, hogy az F1 Academy csapatának „hivatalos partnere” legyen.

A kizárólag női versenyzőket felvonultató, az F1-es gépekre emlékeztető festéssel ellátott sorozatban minden istálló indít egy-egy versenyzőt, a McLaren Bianca Bustamante nevezését indítja.

A 2024-es szezon negyedik, a Holland Nagydíjon rendezendő hetedik fordulója előtt a McLaren bejelentette, hogy az NTT Data – az IndyCar címszponzora – a csapat partnerévé válik.

Bustamante egy Miamiban elért dobogós helyezés után az ötödik helyen áll a tabellán, 90 ponttal lemaradva a szökésben lévő vezető Alpine-os Abbie Pulling mögött.

„Örömmel fejlesztjük tovább az NTT Data-val való partnerségünket az F1 Academy világában – ez a kapcsolat az Arrow McLaren IndyCar csapatunkkal egyre erősebbé válik” – mondta Matt Dennington, a McLaren kereskedelmi igazgatótársának vezetője.

„Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinkkel szorosan együttműködve továbbra is nyitunk a motorsport felé a női versenyzők előtt, és örülünk, hogy az NTT DATA is csatlakozik hozzánk ezen az úton.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/