/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A McLaren hatalmas mérföldkövet ért el, több mint 10 év sikeretlenséget követően

2024. szeptember 16. 11:02   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren már hét futammal a szezon vége előtt átvette a vezetést a konstruktőri bajnokságban.

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella örömmel fogadta csapata „hatalmas” fejlődését, miután több, mint 10 év után átvették a vezetést a konstruktőri bajnokságban.

Oscar Piastri és Lando Norris Azerbajdzsánban elért első, illetve negyedik helyezésével a wokingi bázisú alakulat megelőzte a Red Bullt a tabellán.

A McLaren egy ideje már közeledett a regnáló bajnokokhoz, miközben 16 év után az első világbajnoki címükre hajtanak. Bakut követően a bajnokság élére kerülő McLaren 2014 eleje óta először áll a tabella élén.

Miután a tavalyi F1-es szezont a mezőny végéből kezdte, Stella méltatta a kemény munkát, amelyet a csapat végzett.

„Mint mérföldkő, ez mindenképpen óriási” – mondta Stella. „Mert nem szabad elfelejtenünk, hogy a tavalyi szezon kezdetekor utolsók voltunk, most pedig vezetjük a bajnokságot”.

„Ez a kemény és az egész csapat minőségi munkájának, a részvényeseink, a partnereink és a szurkolók támogatásának köszönhetően vált lehetővé – ezt azért éri el az ember, mert együtt dolgoztak érte” -folytatta.

942A8312

Az olasz azonban biztosított mindenkit arról, hogy a csapata nem ragadtatja el magát a konstruktőri tabella vezetése után.

„Ugyanakkor ennek a másodpercnek már vége is” – tette hozzá Stella.

„Nem nézzük a bajnokság állását. Csak arra koncentrálunk, hogy minden egyes versenyen teljesítsünk, és szállítsuk azokat a fejlesztéseket, amelyeket még mindig tervezünk a jövőbeli versenyekre” – tekintett előre a McLaren csapatfőnöke.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/