/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A McLaren „menőbb dolgokat” csinál az F1-ben, mint a Red Bull – Norris

2024. október 01. 06:00   |   Autoblog
címkék:  

Lando Norris a McLarennek tulajdonította az érdemet, hogy „jobb munkát” végeznek, mint a Red Bull, miközben az idei világbajnoki küzdelmek a hajrához közelednek.

Lando Norris úgy érzi, hogy a McLaren „okosabb” és „menőbb dolgokat csinál”, mint az F1-es riválisai az MCL38-on kipróbált innovációkkal.

A McLaren idén a mezőny klasszisává fejlesztette autóját, és a brit versenyző elismeri, hogy a csapat „jobb munkát végez”, mint mások.

Az, hogy a McLaren az év során folyamatosan sikeres fejlesztéseket tudott végrehajtani, mind a pilóták, mind a konstruktőrök bajnoki címéért folytatott küzdelmét átalakította.

A McLaren által az MCL38-ra átültetett frissítések azonban nem voltak ellentmondásoktól mentesek, beleértve a vitatott rugalmas hátsó szárnyat, amelyet a következő Las Vegas-i megjelenésre módosítanak, amire Norris utalt, amikor elismerését fejezte ki csapatának.

„Jelenleg csapatként jobb munkát végzünk, mert az autóm, a mi autónk gyorsabb, mint az övék [Red Bull]” – mondta a 24 éves pilóta a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„De ez csak a csapat érdeme, amiért elképesztő munkát végeznek, mert okosabbak és menőbb dolgokat csinálnak, mini-DRS-t hoznak létre, meg ilyenek” – mondta a McLaren versenyzője.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/