/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A McLaren többéves hosszabbítást kötött az egyik kulcsemberével

2024. augusztus 02. 10:51   |   Autoblog
címkék:  

Andrea Stella csapatfőnök hosszú távra elkötelezte magát a McLaren mellett.

Andrea Stella hosszú távra elkötelezte magát a McLaren mellett: többéves szerződéshosszabbítást írt alá, így továbbra is marad a  csapatfőnöki poszton.

Stellát a McLaren átalakulásának egyik fő okaként emlegetik, mióta 2022 végén átvette a szerepet, és felügyelte a figyelemre méltó felemelkedést, amely a csapatot a bajnoki címért folytatott küzdelembe repítette az idei szezonban.

Stella aláírásával Lando Norris és Oscar Piastri nyomdokaiba lépett.

450941676_1632694094252179_9108474974143398074_n

“Kiváltság a McLaren Forma-1-es csapatának tagja lenni, és megtiszteltetés számomra, hogy csapatfőnökként folytathatom” – mondta Stella, aki 2015-ben csatlakozott a wokingi székhelyű szervezethez a Ferraritól.

Az elmúlt másfél évben nagy lépéseket tettünk előre, és még rengeteg munka vár ránk ahhoz, hogy következetesen a rajtrács elején harcoljunk, ami izgalmas kihívást jelent. A siker a csapat szinergiáján keresztül jön létre, és élvezem a szerepemet, amely lehetővé tette számomra, hogy segítsek felszabadítani egyéni tehetségeket, és képessé tegyem az embereket arra, hogy együtt dolgozzanak a csapat céljaiért” – állt a közleményben.

Brownt nemrég arról kérdezték, hogy mi az oka annak, hogy a McLaren a tavalyi Osztrák Nagydíjon bevetett fejlesztési csomag óta eltelt 12 hónap alatt futamgyőztes, és bajnoki címre esélyes alakulattá vált.

Brown egyszerűen csak annyit felelt rá hogy: “Andrea Stella”.

Ebből a szempontból az új szerződés és a többéves hosszabbítás egyáltalán nem meglepő.

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/