/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A McLaren újabb jelentős partnerséget jelentett be egy globális márkával

2024. október 15. 09:55   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren Racing exkluzív Forma-1-es partnerséget kötött egy óriási szereplővel a globális telekommunikációs iparban az idei szezon hátralévő amerikai futamaira és a jövő évekre.

A McLaren Racing bejelentette, hogy partnerséget kötött egy telekommunikációs óriással az Egyesült Államokban még hátralévő 2024-es Forma-1-es futamokra és azon túl is.

A T-Mobile hivatalos partnere lesz a wokingi csapatnak az Egyesült Államok Nagydíján Austinban, valamint a Las Vegas-i Nagydíjon.

Különösen a T-Mobile lesz a csapat exkluzív 5G partnere, amikor az USA-ban versenyeznek.

Az üzlet “lehetővé teszi a McLaren Racing számára, hogy a T-Mobile 5G hálózatát felhasználja a versenynapi műveletek javítására, a vendégek számára nyújtott csúcskategóriás csatlakozás biztosítására, és új, élménydús szurkolói élmények megvalósítására az amerikai futamokon.”

0E5A2080

A papaja színű autókon T-Mobile logó lesz látható a 2024-es hátralévő amerikai versenyeken és a következő években is.

A partnerségről Matt Dennington, a McLaren Racing társkereskedelmi vezetője így nyilatkozott: „Örömmel üdvözöljük a T-Mobile-t a McLaren Racing családban.

„Ahogy növekszik az amerikai szurkolótáborunk, nagyszerű, hogy még több partnerrel dolgozhatunk együtt, akik segítenek növelni jelenlétünket és kapcsolatunkat a rajongókkal ezekben a régiókban.”


Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/