/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Mercedes különleges festéssel ünnepli szponzora jubileumát

2024. szeptember 18. 10:30   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes a hétvégi Szingapúri Nagydíjon egy egyedi, különleges festéssel fog rajthoz állni.

A Mercedes különleges, egyedi festést mutatott be a hétvégi Szingapúri Nagydíjra, a technikai partnerük a Petronas tiszteletére.

A Marina Bay Circuit versenypályán zajló versenyhétvégére szánt egyedi festést kifejezetten a Mercedes névadó szponzorának az 50. évfordulójának megünneplésére szánták.

„A Petronasszal való partnerségünk a legrégebbi és még mindig erős, és bármelyik cég számára hihetetlen mérföldkő, ha eléri az 50. évfordulóját. Ez a festés ezért nem csak az 50. évfordulójuk megünneplése, hanem a Petronas fontosságát is tükrözi a csapatunk történetében, és tiszteleg a közös utunk előtt” – mondta Wolff a Mercedes csapatfőnöke.


A Mercedes azért döntött úgy, hogy a különleges festést ezen a hétvégén Szingapúrban viseli, mert a helyszín a Petronas malajziai Kuala Lumpurban található bázisához nagyon közel található.

Az egyedi dizájn nem az egyetlen része a Mercedes ünneplésének a Petronas elismeréseként, hiszen Lewis Hamilton, George Russell és Wolff a jövő héten Kuala Lumpurba látogat.

Mindkét versenyző jó ötletnek tartja a különleges festést, amelynek keretében a W15-ös oldaldobozain és az autó elején a Pertronas ikonikus smaragdzöldje váltja fel az ezüst szín nagy részét.

Borítókép: X/MercedesAMGF1

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/