/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A NASCAR Cup Series 2024-es állása az Ally 400 után

2024. július 04. 10:29   |   Autoblog
címkék:  

Kyle Larson visszavette a bajnokság vezetését, miután Joey Logano megnyerte az Ally 400-at.

A NASCAR Cup Series 2024-es sorozatának 19-dik fordulója után Kyle Larson ismét átvette a vezetést az alapszakaszban.

Az idei szezon eddigi részében Larson és a #5-ös Hendrick Motorsport csapat dominált a Cup Seriesben.

Chase Elliott továbbra is kihívója Hendrick Motorsport csapattársának a bajnokság vezető pozíciójáért, mivel a második helyen áll. Az első három helyezettet Denny Hamlin egészíti ki, mint a Toyota első számú pilótája.

Hamlin mögött további három Toyota-pilóta áll. A negyedik helyen Hamlin 23XI Racing Team versenyzője áll, ez a #45-ös rajtszámú Tyler Reddick. Az ötödik helyen Martin Truex Jr. áll, aki éppen csak megelőzi Joe Gibbs Racing csapattársát, Christopher Bellt, aki a hatodik helyet foglalja el.

William Byron révén már három Hendrick Motorsport autó van az első tízben, aki így a hetedik helyen találja magát. Ryan Blaney a Ford pilóta pedig a nyolcadik helyen áll a bajnokságban, éppen megelőzve a szintén Fordos Brad Keselowskit a kilencedik pozícióban.

Az első tíz helyezettet Ty Gibbs zárja a #54-es Joe Gibbs Racing Toyotával. A legutóbbi futam győztese, Joey Logano a 14. helyen áll a Cup Series bajnokságban. A kétszeres bajnok azonban ezzel a győzelemmel biztosította bejutását a 2024-es rájátszásba.

Borítókép: nascar.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/