/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A NASCAR Cup Series állása a Coca-Cola 600 után

2024. május 30. 11:37   |   Autoblog
címkék:  

Mivel Kyle Larson az Indianapolis 500-on való részvételt választotta, így a Coca-Cola 600-on egyáltalán nem tudott versenyezni.

A Charlotte Motor Speedway-en rendezett Coca-Cola 600-as futamot követően a NASCAR-Cup Series új bajnoki éllovast köszönthet.

Mivel Kyle Larson az Indianapolis 500-on való részvételt választotta, így a Coca-Cola 600-on egyáltalán nem tudott versenyezni. Ez aztán lehetővé tette, hogy Denny Hamlin megelőzze riválisát, és átvegye a bajnoki vezetést.

Nem Hamlin volt az egyetlen, akinek ez sikerült, hiszen Martin Truex Jr. is átugrotta Larsont, aki így most a második helyen áll a tabellán, Larson pedig a harmadikon.

Chase Elliott már csak 17 pontra van a tabella legelejétől, jelenleg a negyedik helyen áll, csapattársa, William Byron pedig közvetlenül mögötte, az ötödik helyen.

Tyler Reddick és Ty Gibbs épphogy csak az első ötön kívül van, a hatodik és a hetedik helyen állnak.

Az első tíz helyezettet Alex Bowman a nyolcadik, Brad Keselowski a kilencedik, Ross Chastain pedig a tizedik helyen zárja.

Borítókép: HHP/Chris Owens

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/