/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Nissan is bemutatta a legújabb Formula E versenygépét

2024. október 18. 09:21   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan lett a második csapat, amely leleplezte új autóját a közelgő tizenegyedik Formula E szezonra.

A Nissan felfedte új autóját és annak festését a következő Formula E szezonra, valamint egy vadonatúj gyár elkészültét is bejelentette.

A népszerű cseresznyevirág mintájú fényezését frissítette, amely az elmúlt két szezonban a rajongók kedvence volt, és utal a csapat japán gyökereire és az új kezdetekre.

A japán gyártó nagy előrelépést tett az elmúlt szezonban, és a negyedik helyen végzett a csapatok bajnokságában.

Oliver Rowland visszatérése kulcsfontosságú volt ebben az előrelépésben, mivel a brit pilóta az egyéni pontversenyben is a negyedik helyet szerezte meg.

nissannismoformulae

Rowland a 11. szezonban is marad a Nissannál, és nemrégiben Max Verstappen jelentős dicséretét is elnyerte. A következő idényben Rowland számot váltott, és mostantól a #23-as számot használja.

„Jó volt egy kis feltöltődés egy mozgalmas év után, de folyamatosan készültem a 11. szezonra, ügyelve arra, hogy mind fizikailag, mind mentálisan jó formában legyek” – mondta Rowland.

„Nagyszerű, hogy az új műhely teljes mértékben működésbe lépett, lenyűgöztek a létesítmények. Az elhelyezkedés ideális, és magasra tesszük a mércét magunknak, megmutatva a törekvéseinket, hogy tovább javuljunk és az élmezőnyben harcoljunk.”

“Van néhány terület, ahol fejlődnünk kell a GEN3 Evo autóval, beleértve az összkerék-meghajtású technológiát, de igyekszünk minden problémát megoldani, és készen állunk arra, hogy már az első versenytől kezdve felvegyük a harcot.”


Fotó és borítókép: X/NISMO

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/