/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Red Bull meghosszabbította ikonikus partnerségét

2024. október 02. 11:48   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull meghosszabbította „globális partnerségét” a Hard Rock Internationallel.

A Red Bull a következő három szezonra meghosszabbította és kibővítette kapcsolatát a Hard Rock Internationallel.

A „globális szövetség” értelmében a Hard Rock – amely világszerte szállodákkal és élő szórakoztató helyszínekkel, valamint jól ismert kávézóival rendelkezik – 74 országban található több mint 300 helyszínén keresztül nagyobb hozzáférést biztosít az F1-rajongóknak, például a Watch Party-khoz.

A Hard Rock márkajelzése a következő szezonban a Red Bull RB21-es versenyautóján, valamint a Milton Keynes-i székhelyű csapat versenyzői öltönyein és csapatruháin is hangsúlyosabban jelenik majd meg.

„Büszkék vagyunk arra, hogy további három évvel meghosszabbíthatjuk a Hard Rockkal való partnerségünket, és alig várjuk, hogy továbbra is együtt dolgozhassunk egy ilyen izgalmas és ikonikus márkával” – mondta Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

„Az, hogy a Hard Rock megduplázza a csapat iránti elkötelezettségét, az általunk kialakított rendíthetetlen partnerségről tanúskodik, és ez megszilárdítja azt, amit az elmúlt három évben elértünk velük, mind a pályán, mind a pályán kívül.”

„Nincs kétségem afelől, hogy továbbra is lenyűgözni fogjuk a közönséget szerte a világon, további aktivitásokon dolgozunk együtt, és várjuk, hogy még több innovációt és együttműködést láthassunk együtt a partnerség során”.”

6S5A7245

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/