/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Red Bullnál előbb-utóbb fejek fognak hullani a hanyatló formájuk miatt

2024. szeptember 03. 11:54   |   Autoblog
címkék:  

A hatszoros futamgyőztes Ralf Schumacher az Olasz Nagydíj után keményen nekiment a Red Bullnak.

Ralf Schumacher azt állította, hogy „fejek fognak hullani” a Red Bullnál, mivel a két világbajnoki cím megvédésére vonatkozó reményeik egyre inkább elszállnak.

A Red Bull szezonja az Olasz Nagydíjon után válságponthoz érkezett, mivel Max Verstappen és Sergio Perez csak a hatodik és nyolcadik helyért tudott küzdeni, miközben az RB20 formája tovább zuhant.

A csapat állítja, hogy a régóta fennálló problémát sikerült beazonosítani, de a gyors megoldás nem lehetséges.

Verstappen már csak 62 ponttal vezet Lando Norris előtt, míg a konstruktőröknél a Red Bull előnye mindössze nyolc pont a McLaren előtt, miközben a Ferrari is zárkózik.

455159829_487140860621615_1221261633629223519_n

A helyzetet elemezve a hatszoros futamgyőztes Schumacher nekiment a Red Bullnak, és azt állította, hogy a csapatnak „vége”.

„Őszinte válasz? Ez már nem fog működni. Számomra a Red Bullnak egyelőre vége” – mondta a Sky Germany-nak.

„Bizonytalanság van, és még több fej fog hullani emiatt a bizonytalanság miatt, mert elégedetlenek. Ezután el kell kezdeniük az újjáépítést először új emberekkel és azokkal, akik maradnak. Természetesen minden oldalról óriási nyomás nehezedik majd rájuk” – folytatta.

„Ez egy láncreakciót fog okozni, és ezek mind olyan tényezők, amelyek most lépnek életbe, miközben a Forma-1 túl gyorsan mozog. Ritkán láttam még olyan csapatot, amely ennyire leromlott volna egy szezon során. Nem tudok más példát mondani” – mondta.

„Hamarosan olyan pályákra megyünk, ahol több leszorítóerő van szükség, ami látszólag jobban fekszik a Red Bullnak, de ez a probléma még ott is folyamatosan visszatér” – figyelmeztetett a korábbi Forma-1-es versenyző.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/