/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Red Bullra az eddigi legnagyobb kihívás vár Monacóban

2024. május 23. 11:12   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull zsinórban a negyedik győzelmére hajt Monaco utcáin – Helmut Marko szerint azonban komoly kihívásokba ütközhetnek.

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko kijelentette, hogy a Monacói Nagydíj a Milton Keynes-i bázisú alakulat számára az eddigi legnehezebb kihívást jelenti majd az idei évben.

A regnáló világbajnokok az első hét futamból ötöt megnyertek, Max Verstappen vezetésével.

A Red Bull azonban az elmúlt versenyeken egyre növekvő kihívással nézett szembe, miközben a McLaren győzni is tudott a Miami Nagydíjon.

A brit alakulat legutóbb Imolában tartotta komoly nyomás alatt a Red Bullt, Norris mindössze hét tizedmásodperccel maradt le Verstappenről.

Mivel a Red Bull a hétvégén Monacóban zsinórban negyedik győzelmét szeretné megszerezni, Marko nehéz versenyt jósol csapata számára.

„Mindenképpen fel kell nőnünk a McLaren jelentette kihíváshoz. Most Monacóba megyünk, és ott nagyjából minden a kvalifikációról szól. Úgy gondolom, hogy az lesz az eddigi legnehezebb verseny számunkra, az ottani bukkanók és kerékvetők miatt is. Ott is sokat várok a Ferraritól, és különösen Charles Leclerc-től”– nyilatkozta Marko a De Telegraafnak.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/