/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Williams már idén beültetné az autójába Sainzot

2024. szeptember 09. 06:00   |   Autoblog
címkék:  

Carlos Sainz 2025-ben a Williams versenyzője lesz, azonban akár már az idei évben kipróbálhatja magát a jövőbeli csapatánál.

A Williams csapatfőnöke, James Vowles részletezte, hogy szívesen bevetné Carlos Sainzot a szezon utáni teszteken Abu Dhabiban.

Sainz a következő szezonban többéves szerződéssel csatlakozik a Williamshez, miután a Ferrarinál kiszorult a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton érkezése miatt.

A spanyol Alex Albon csapattársa lesz, és egy évvel az Albert Parkban aratott győzelme után a következő szezonban Ausztráliában debütál majd az alakulat színeiben.

6S5A7618

Vowles azonban bízik abban, hogy a hagyományos szezon utáni teszten már idő előtt elkezdheti a csapatba való beilleszkedését.

„Még meg kell állapodnunk a Ferrarival, mivel 2024 végéig van szerződése a Ferrarinál. Azonban remélem, hogy Abu Dhabiban már az autóban láthatjuk őt.” – mondta Vowles a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

2018-ban a Ferrari megengedte Kimi Raikkönennek, hogy teszteljen a Saubernél, mielőtt a következő szezonban a csapathoz váltott volna.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/