/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Williams reagált Sainz kilépési záradékáról szóló pletykákra

2024. augusztus 02. 10:43   |   Autoblog
címkék:  

A Williams többéves szerződést kötött Carlos Sainz-cal, a spanyol a Ferraritól való távozását követően csatlakozik a csapathoz.

James Vowles, a Williams csapatfőnöke elhárította azokat a feltételezéseket, melyek szerint Carlos Sainz szerződése kilépési záradékot tartalmaz.

Sainz jövőre Alex Albon mellett többéves szerződéssel csatlakozik a Williamshez, miután év végén távozik a Ferraritól, ahol Lewis Hamilton veszi át a helyét.

A spanyolt több F1-es projekttel is kapcsolatba hozták, mielőtt úgy döntött, hogy elkötelezi magát a grove-i székhelyű alakulat mellett.

591A1859

Figyelemre méltó, hogy azon a napon, amikor Sainzot a Williams versenyzőjeként jelentették be, már spekuláltak arról, hogy a kétéves szerződésében olyan záradékok szerepelnek, amelyek lehetővé teszik a spanyol pilóta távozását.

Vowles kiemelte, hogy Sainz szerződésének pontos részletei csak nagyon szűk körben ismertek.

“Pontosan 10 ember van a világon, aki tudja, hogy mit tartalmaz a szerződés belseje” – mondta Vowles a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

“A Carlos-tábor tudja, és én tudom, mi van benne. Bármi, amit az interneten olvastál, az csak spekuláció, és kész” – mondta a csapatfőnök.

A Williams hivatalos közleménye megerősítette, hogy Sainz “2025-re, 2026-ra és azon túlra” szóló szerződést írt alá.

Vowles elárulta, hogy a hivatalos közlemény megfogalmazása Sainz, és nem a csapat utasítására történt.

“Az üzenet, hogy 2025-ről, 2026-ról és azon túlról van szó, nem tőlem származik, hanem Carlos-tól jött. Azt akarta, hogy mindenki számára, a világ számára teljesen egyértelmű legyen, hogy ő elkötelezett, és ez az, ahol lenni akar” – magyarázta Vowles.

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/