/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A BMW és a Mercedes a kínai klónok ellen

2007. augusztus 28. 09:55   |   Autoblog
címkék:  

A BMW és a Mercedes perrel fenyegeti azt a német importőrt, amelyik három kínai autóval szándékozik megjelenni a szeptemberi Frankfurti Autószalonon. A kínai Shuanghuan modelljei ugyanis egytől-egyig másolatok; a CEO modell a BMW X5-ös egyértelmű klónja, a Nobel pedig a smart fortwo másolata. Amúgy nem a Shuanghuan az egyedüli, amely a smart fortwo-ból merített ihletet, tavaly a DaimlerChrysler-nek már lépéseket kellett tennie egy másik kínai klón begyűrűzése ellen.Via: MotorAuthority


A BMW és a Mercedes perrel fenyegeti azt a német importőrt, amelyik három kínai autóval szándékozik megjelenni a szeptemberi Frankfurti Autószalonon. A kínai Shuanghuan modelljei ugyanis egytől-egyig másolatok; a CEO modell a BMW X5-ös egyértelmű klónja, a Nobel pedig a smart fortwo másolata. Amúgy nem a Shuanghuan az egyedüli, amely a smart fortwo-ból merített ihletet, tavaly a DaimlerChrysler-nek már lépéseket kellett tennie egy másik kínai klón begyűrűzése ellen.

Via: MotorAuthority

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/