/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A GM átvette a Cadillac, Corvette és Hummer értékesítését

2008. február 07. 07:31   |   Autoblog
címkék:  

A General Motors (GM) budaörsi, kelet-közép-európai regionális irodájához tartozik a Cadillac, a Corvette és a Hummer gépkocsimárka kereskedelme Kelet-Közép-Európában februártól.

A General Motors (GM) budaörsi, kelet-közép-európai regionális irodájához tartozik a Cadillac, a Corvette és a Hummer gépkocsimárka kereskedelme Kelet-Közép-Európában februártól – jelentette be a GM Southeast Europe.

A GM prémium márkáinak értékesítését és marketing feladatait az elmúlt három évben hivatalos európai importőrként a hollandiai székhelyű Kroymans regionális irodája végezte, mely február 1-jével beszüntette tevékenységét. Az iroda budaörsi telephelyén szervezte a három márkával kapcsolatos kereskedelmi és szolgáltatási feladatokat a kelet-közép-európai régió számára. Magyarországon a Polar Mobil volt eddig a prémium márkák dealere, két autókereskedésben lehetett Cadillacet és Corvette-et vásárolni, Hummer pedig egyáltalán nem volt jelen a magyarországi szalonokban.

Dános András, a GM prémium márkákért felelős kelet-és közép-európai kommunikációs igazgatója elmondta: a GM két márkája, az Opel és a Chevrolet értékesítése már stabil infrastruktúrával és tudásbázissal rendelkezik a régióban. Erre támaszkodva a prémium márkák számára is jobb lehetőségek nyílnak a minél magasabb színvonalú szolgáltatás kialakításához a térségben: Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Romániában és Bulgáriában.

A GM Southeast Europe adatai szerint tavaly a régióba sorolt 7 országban, valamint Oroszországban összesen 2890 darab Cadillac, Corvette és Hummer kelt el.

(forrás: mti)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/