/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alain Prost ezt csodálja igazán Verstappenben

2024. július 12. 07:05   |   Autoblog
címkék:  

A 2023-as F1-es szezonban elképesztő dominanciát mutató Max Verstappen számos, a sportág jelenlegi irányvonalát érintő kérdésben hallatta a hangját, így például a fókusz áttolódásáról a sportszakmáról a show-ra, vagy a sprintversenyekről.

A négyszeres világbajnok Alain Prost, akit futamgyőzelmek terén már lehagyott, a bajnoki címeket illetően pedig idén utolérhet a holland, elmondása szerint e kiállását éppúgy nagyra tartja, mint azt, hogy amikor a pályára gördül, semmi nem töri meg a koncentrációját.

„Nagyon kedvelem őt, mert egy kicsit másképp gondolkodik, és máshogy beszél” – idézi a franciát a Motorsport Magazine. „Még Las Vegasban is a versenyzésre és a győzelemre koncentrált. Az emberek kedvelhetik őt vagy sem, de legalább azt el kell ismerniük, hogy nem kötelező mindenkinek mindenhez ugyanúgy hozzáállni.”

„Nagyon jó dolog egy olyan versenyzőt látni, mint ő” – folytatta a Professzor. „Roppantul örültem annak is, amit arról mondott, hogy nem szereti a sprintversenyeket. Legalább kimondja, amit gondol, és nem fél a politikai játszmáktól. Ez tetszik nekem.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Forrás: formula.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/