/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alonso bízik benne, hogy Newey hatása hamarabb érezhető lesz

2024. szeptember 29. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

Adrian Newey 2025 március elején kezd dolgozni az Aston Martinnál.

Fernando Alonso reméli, hogy Adrian Newey hatása a vártnál korábban érezhető lesz, amikor a neves tervező jövőre csatlakozik az Aston Martinhoz.

A 65 éves szakembert az Azerbajdzsán Nagydíj előtt jelentették be, mint az Aston Martin új részvényesét és vezető technikai emberét.

Newey hivatalosan is 2025. március 1-jén kezd dolgozni a silverstone-i csapatnál, és vezeti majd az Aston Martin 2026-os autójának fejlesztését.

Abban az évben új erőforrás-szabályozást vezetnek be, a legtöbb csapat várhatóan a következő szezon elején átállítja a hangsúlyt az új szabályrendszer autóira.

456593429_824023256518482_5460054615429372723_n (1)

Ebből kifolyólag Alonso nem számít arra, hogy Newey túl nagy hatással lesz jövőre a csapat autójára, bár nem zárható ki.

Arra a kérdésre, hogy Newey befolyásolhatja-e a következő szezon Aston Martinját, Alonso azt mondta a kiválasztott médiának, köztük a RacingNews365-nek: „Szeretném azt mondani, hogy igen, de őszintén szólva, nem hiszem.”

“Március 25, azt hiszem, a legtöbb csapat fókuszában a 26-os projektek és a szabályozások változása lesz. Márciusban kezded, és amíg nem ismersz mindenkit, elfoglalod a helyed a gyárakban, akkor meg április vagy május lesz. És nem hiszem, hogy érdemes túl sok [időt] költeni a 25-ös szezonra, hacsak nem a bajnoki címért harcolsz” – folytatta.

“Remélem, kellemes meglepetésben lesz részünk, de kétlem. Szóval úgy gondolom, hogy a 26-os projektnek kell az elsőnek lennie, amelyre hatással van” – mondta a kétszeres világbajnok spanyol.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/