/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alonso szerint pusztán Newey megszerzése nem lesz elég az Aston Martinnak

2024. szeptember 07. 06:00   |   Autoblog
címkék:  

Fernando Alonso úgy véli, hogy többre lesz szükség, mint Adrian Newey leigazolása ahhoz, hogy „rendbe hozzák” a dolgokat az Aston Martinnál.

Fernando Alonso úgy véli, hogy a gyengélkedő Aston Martin F1-es csapatának teljesítményének megfordítása „nem csak egyszemélyes feladat”.

Adrian Newey-t várhatóan a jövő héten jelenti be a csapat, a spanyol versenyző azonban kitart amellett, hogy a silverstone-i alakulat mélypontjáról való kiút holisztikusabb.

Az Aston Martin a szezont a Mercedes ellen kezdte a rangsor negyedik helyéért folytatott küzdelemben, de miközben a brackley-i székhelyű csapat futamgyőztes formába lendült, az Aston Martin pedig a középmezőnybe süllyedt.

942A7266

A remények miszerint Newey bevonásával a legendás tervező sokat dob majd a csapat teljesítményén és esetlegesen világbajnoki címre esélyes autót készít, ahogyan tette ezt a Red Bullnál is, amelyet 2025 elején hivatalosan is elhagy.

Amikor a RacingNews365 felvetette Alonsónak, hogy a brit nagyszerű segítség lenne, a 43 éves versenyző így válaszolt: „Nos, ez még mindig csak pletyka. És szerintem nem csak egy ember dolga, hogy rendbe hozza a problémákat, szóval inkább arról van szó, ami most van, és amit produkálunk. [Meg kell] értenünk, mi az, ami jó irányba megy, mi az, ami rossz irányba, és megpróbálni jobban felkészülni 2025-re.”

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/