/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Antonelli vállalja a felelősséget a ‘zúzós’ debütálásáért

2024. augusztus 31. 07:05   |   Autoblog
címkék:  

Andrea Kimi Antonelli vállalta a felelősséget az Olasz Nagydíj szabadedzésén elkövetett „hibájáért”, amely mindössze néhány perccel a debütálását követően történt Monzában.

Andrea Kimi Antonelli vállalta a felelősséget a Monzában történt balesetéért, ami mindössze 10 perccel F1-es debütálását követően történt.

A 18 éves versenyző az Olasz Nagydíj első szabadedzésén George Russell Mercedesét vezethette, de a falban kötött ki vele, miután túl nagyon tempóval hajtott be a híres Parabolicába.

456842937_2475928959272504_6514374570448248488_n

Az F2-es versenyző, akit várhatóan a napokban jelentenek be Russell mellé a következő szezonra, bocsánatot kért leendő csapatától és csapattársától az általa okozott munkáért.

„Micsoda egy nap. Az első szabadedzés letudva” – mondta Antonelli egy rögzített videóban, amelyet a médiának, köztük a RacingNews365-nek is eljuttatott.

„Sajnos elég gyorsan véget ért a baleset miatt. [Elég nagy volt, körülbelül 52 g körül. Igazán sajnálom a csapatot és George-ot [Russell], amiért utána megdolgoztattam őket” – folytatta.

„Csak egy hiba volt a részemről, csak egy kicsit túl keményen nyomtam a körülményekhez képest. [Nekem] egy kicsit fokozatosabban kellett volna felépítenem az edzést, de mindenképp tanulságul szolgál a következő alkalomra” – értékelt a fiatal olasz tehetség.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/