/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Aston Martin Nürburgring Vantage

2006. július 20. 13:01   |   Autoblog
címkék:  

Limitált példányszámban megvásárolható az Aston Martin V8 Vantage modellje, amivel a gyár versenyzett a nürburgringi 24 órás viadalon. A bejelentés a Brit Nemzetközi Motor Show mai napján hangzott el.

A V8 Vantage versenyváltozatán néhány apró, de lényeges módosítást hajtanak végre, hogy közúti használatra is alkalmas legyen. A speciális üzemanyagtankot, biztonsági berendezéseket, a tűzoltó rendszert, a sportüléseket és a sűrített levegős emelőt nem érintik ezek a változások. Az erőforrás és a váltómű, ami a Vantage brutális erejét táplálja érintetlenül marad és ugyanúgy 280 km/h a végsebessége, mint a nürburgringi egyenesekben. Ez a 4,3 literes, V8-as erőforrás 380 lóerőt enged szabadjára 7300-as fordulaton és amint a fordulatszámmérő óra mutatója eléri az 5000-es fordulatot, a Vantage V8 Nürburgring pilótája megérezheti a 409 Nm-es maximális forgatónyomatékot.

Mégis mennyiért lehet megvásárolni az Aston Martin utcai versenyautóját? Mélyen a malacperselybe kell nyúlni, mivel az ára 82 800 angol font, ami nagyjából 34 millió forintnak felel meg.   

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/