/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Aston Martin bejelentette Stroll maradását

2024. június 27. 13:33   |   Autoblog
címkék:  

Az Aston Martin megerősítette, hogy 2025-re és az azt követő évekre is változatlan versenyzői felállással készül, hiszen Lance Stroll marad a csapatnál.

Az Aston Martin bejelentette, hogy Lance Stroll 2025-ben és azon túl is Fernando Alonso mellett folytatja, ahogy arra széles körben számítottak.

Alonso áprilisban további kétéves szerződéssel kötelezte el magát a csapathoz, de hivatalosan akkor még nem erősítették meg, hogy Stroll – a csapattulajdonos Lawrence fia – továbbra is a silverstone-i csapatnál versenyezne, bár a csapatváltást nem tartották reális lehetőségnek a kanadai számára.

Stroll a Racing Point 2019-es átalakulása óta versenyzett a csapatnál, és karrierje eddigi három dobogós helyezéséből kettőt ezzel a csapattal szerzett, valamint élete első pole pozícióját is megszerezte a 2020-as Török Nagydíjon.

A döntés értelmében Alonso és Stroll legalább további három szezonon át csapattársak maradnak, miután Alonso a 2023-as szezon kezdetén csatlakozott a csapathoz, a visszavonult Sebastian Vettel helyére.

“Szuper boldog vagyok, hogy elköteleztem magam, hogy 2025-re és azon túl is a csapatnál maradok” – magyarázta Stroll.

“Elképesztő látni, hogy milyen messzire jutottunk az elmúlt öt évben; csapatként rengeteget fejlődtünk, és még mindig rengeteg minden vár ránk” – bizakodott a tulajdonos fia.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/