/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Aston Martin létfontosságú lépést tett a jövőbeli sikerek felé

2024. szeptember 06. 10:46   |   Autoblog
címkék:  

Az Aston Martin egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a legmodernebb szélcsatornája használatra kész legyen.

Az Aston Martin a héten fontos lépést tett annak érdekében, hogy 2026-ban világbajnoki címért küzdő csapattá váljanak.

A csapat már valamivel több mint egy éve a legmodernebb silverstone-i gyárában dolgozik, most pedig egyre közelebb kerül a szélcsatorna üzembe helyezése is.

Befejeződött az elmúlt 20 év első új, F1-es tesztelési célokra épített szélcsatornájának építése. A héten átadták az Aston Martinnak, hogy megkezdődjön az üzembe helyezési fázis.

6S5A7306

Ezután következik az az időszak, amikor a szélcsatornát tesztelik és kalibrálják, hogy az üzemképessé váljon. A tervek szerint még az év vége előtt használatba vehető lesz, és ezzel véget ér a csapat hosszú ideje tartó bérleti szerződése a Mercedes szélcsatornájával Brackleyben.

Luca Furbatto mérnöki igazgató a RacingNews365-nek nyilatkozva elmondta: „Az üzembe helyezés az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a padló a modell [az autó] modelljével ütközik, amit szeretnénk, és így tovább, és ez talán két-három hónapot vesz igénybe, mire rendeződnek a dolgok.”

„Ideális lesz arra, hogy elkezdjük a ’26-os autó fejlesztését, ami ’25 januárjától engedélyezett. Úgy gondolom, hogy a ’25-ös autót továbbfejlesztjük, de ez egy finom egyensúly aközött, hogy mit teszünk [a] ’26-os és mit a ’25-ös autóba.”

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/