/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Aston Martin nem szeretne jogi problémákba keveredni Newey-val

2024. október 07. 10:02   |   Autoblog
címkék:  

Adrian Newey jövőre csatlakozik az Aston Martin F1 csapatához, miután elhagyja a Red Bull szervezetét.

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack kijelentette, hogy „óvatosnak” kell lennie Adrian Newey-val folytatott beszélgetésekkel kapcsolatban.

Newey 2025 márciusában csatlakozik a silverstone-i csapathoz, miután közel 20 év után távozik a Red Bull szervezetétől.

Newey, akit a sport történetének egyik legnagyobb autótervezőjeként tartanak számon, részvényesként és technikai partnerként lép be a csapathoz.

Amikor a RacingNews365 arról kérdezte, hogy mennyire tarthat kapcsolatot Newey-val, Krack így válaszolt: „Nem tudom. Ezt le kell egyeztetnem a jogi osztályunkkal.”

Newey-t az Aston Martin szeptemberi bemutatóján jelentették be, amit a Red Bull főnöke, Christian Horner idő előtti lépésnek nevezett.

„Azt hiszem, beszélhettem a bemutatón, udvariassági beszélgetést folytattunk” – tette hozzá Krack.

Azonban mivel Newey visszalép Red Bullnál betöltött szerepéből, mielőtt átlépne az Aston Martinhoz, Krack elismerte, hogy óvatosnak kell lennie a jogilag megengedett határok átlépésének lehetőségével kapcsolatban.

“Úgy gondolom, nagyon óvatosnak kell lenned ezekkel a dolgokkal. Nem akarunk jogi problémákba keveredni a jövőben. Az egyszerűen nem lenne helyes” – hangsúlyozta.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/