/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Audi négy versenyző közül választ, ha Sainz nemet mond

2024. május 22. 10:50   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi továbbra is mérlegeli a lehetőségeit arra az esetre, ha nem tudja szerződtetni Carlos Sainzot.

Az Audi állítólag négy névből álló szűkített listát állított össze, arra az esetre, ha nem sikerül megszerezniük Carlos Sainzot.

A Ferrari versenyzője, Sainz jövője továbbra is kulcsfontosságú fogaskerék a 2025-ös F1-es pilótakeringőben.

Elérhető, hiszen Lewis Hamilton váltja majd a vörösöknél, de még nem döntött a saját sorsáról.

A Red Bullnál egy üresedés már lezártnak tűnik, a Mercedesnél megüresedett hely sorsa még nem dőlt el, Sainz pedig még nem fogadta el az ajánlatot az Auditól, amely állítólag régóta érdeklődik iránta.

Az F1-es csapat, amely Sauber néven fut majd az Audi 2026-os hivatalos belépéséig, már megerősítette a Haas versenyzőjének, Nico Hülkenbergnek a szerződtetését a következő szezonra.

Az F1-es paddockban széles körben úgy vélik, hogy Sainznak felajánlották, hogy jövőre Hülkenberggel együtt csatlakozzon a Sauberhez, megelőzve az Audi egy évvel későbbi nagy érkezését.

De mivel ő maga halogatja a döntését, az Audi már a B-tervét fontolgatja.

Az Alpine duója, Pierre Gasly és Esteban Ocon, az RB-s Yuki Tsunoda és az Aston Martin tartalékosa, Felipe Drugovich azok a versenyzők, akiket fontolóra vesznek, írja a Blick.

Ocon és Gasly szerződése az alulteljesítő Alpine-nál az idei szezonban lejár, így ők is szóba jöhetnek. Tsunodát a Red Bull házon belül értékelik, és ebben a szezonban a csapattársát Daniel Ricciardót is felülmúlja eddig. Az idei szezonban való felemelkedése pedig felkeltette az Audi figyelmét.

Drugovics 2022-ben Forma-2-es bajnok volt, de ez a diadal nem juttatta állandó F1-es versenyzői üléshez. Még mindig tartalékversenyző az Aston Martinnál, de valószínűleg élne a lehetőséggel, hogy versenyezhessen.

A labda azonban egyelőre továbbra is Sainz oldalán pattog.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/