/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az F1-es versenyzők egységes álláspontot képviselnek a káromkodási ügyben

2024. október 20. 09:42   |   Autoblog
címkék:  

Az F1-es versenyzőket nemrégiben bírálta az FIA elnöke, Mohammed Ben Sulayem, amiért túl sokat káromkodtak a csapatrádión.

George Russell elárulta, hogy az F1-es versenyzők közös nyilatkozatot készülnek kiadni a káromkodás körüli vita kapcsán.

Múlt hónapban az FIA elnöke, Mohammed Ben Sulayem kijelentette, hogy az F1-es pilóták „nem rapperek”, és problémásnak találta, hogy a pilóták gyakran káromkodnak a pilótafülkében.

A regnáló világbajnok, Max Verstappen a szingapúri csütörtöki sajtótájékoztatón káromkodott, amiért közösségi szolgálatra ítélték. E tiltakozás jeleként Verstappen szombaton és vasárnap az FIA sajtótájékoztatóin rendkívül rövid válaszokat adott.

455150640_1063575315167234_837284413518197378_n

Russell, aki a Grand Prix Drivers’ Association (GPDA) igazgatója, megerősítette, hogy a közös nyilatkozatot az Egyesült Államok Nagydíj hétvégéje után adják ki.

„A versenyzők közül sokan beszélgettünk a káromkodásról” – mondta Russell a RacingNews365 és más médiumnak.

„Kicsit nevetségesnek tűnik, hogy ez idáig fajult. Még nem beszéltünk az FIA-val, de reméljük, hogy talán a jövő héten, talán Mexikóban sikerül. De kollektíven mindannyian egy véleményen vagyunk. Valószínűleg a jövő héten hivatalosan is benyújtunk valamit önöknek, hogy elolvashassák, amit a versenyzők egységes álláspontként képviselnek” – mondta a Mercedes versenyzője.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/