/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az FIA új részleget hoz létre a motorsport problémáinak megoldására

2024. szeptember 17. 06:05   |   Autoblog
címkék:  

Az új részleg a 2025-ös szezontól fog működni az olasz Matteo Perini felügyelete alatt.

Az FIA bejelentette egy új „Hivatalos Személyzeti Osztály” létrehozását, amelynek célja, hogy minél több képzett és megfelelő versenybírót állítson elő.

Az új részleg a 2025-ös szezontól fog működni az olasz Matteo Perini felügyelete alatt, és a közlemény szerint „támogatni fogja a tisztségviselői tehetségek toborzását, regionális szinten felhatalmazza a tisztségviselőket, javítja a hatékonyságot, és egy egységes működési folyamat lesz”.

Remélik, hogy az új struktúra segít az FIA-nak abban, hogy megértse, hova kell a legjobban elhelyezni a támogatást, mivel a testület jelenleg valamivel több mint 300 000 hivatalos tisztségviselőt, pályabírót és önkéntest foglalkoztat, akik az FIA által szentesített összes eseményt lefedik világszerte.

„Sportágunk nem létezne tisztségviselőink elkötelezettsége nélkül, akik elkötelezettek amellett, hogy a motorsportversenyek minden szintje biztonságos, tisztességes és szabályozott módon zajlik”magyarázta Mohammed Ben Sulayem elnök.

„Ez az új részleg nagyobb hatékonyságot fog biztosítani a kinevezéseikben, lehetővé teszi számunkra, hogy felfedezzük és ápoljuk a bírói tehetségeket, és központosított megközelítést biztosít az irányításukhoz. Örömmel látom, hogy az FIA tisztségviselői egyre inkább különböző hátterűek, és a legutóbbi regionális steward-program résztvevői ezt 42%-os női részvétellel és 37,5 éves átlagéletkorral képviselik.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/