/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az idei Spanyol Nagydíj lehet az év eddigi legfontosabb versenye?

2024. június 19. 12:22   |   Autoblog
címkék:  

Több kérdésre is választ kaphatunk a 2024-es Spanyol Nagydíjat követően.

A hétvégi Spanyol Nagydíj több kérdésre is választ adhat, így valóban ez lesz 2024 eddigi legfontosabb futama?

A Circuit de Barcelona-Catalunya a közelmúlt nehézségei után várhatóan masszívan kedvez majd a Red Bull RB20-asának, olyannyira, hogy több versenyző is a Red Bull dominanciájának visszatérését jósolta.

Ha Max Verstappen hatalmas fölénnyel nyer, az véget vethet minden spekulációnak egy esetleges címvédéssel kapcsolatos találgatásnak. Ha azonban a Red Bull küzdelmei folytatódnak, akkor az csak fokozza a beszélgetéseket egy esetleges kiélezett bajnoki csatáról.

A Ferrarinak is van mit bizonyítania Barcelonában a felejthető Kanadai Nagydíj után. A maranellói bázisú alakulatnak meg kell mutatnia, hogy képes visszavágni egy rossz eredményt követően, ahelyett, hogy elszabadulna a pokol.

A McLaren számára ez egy újabb lehetőség, hogy megmutassa, bármilyen helyszínen képes teljesíteni, és a második legerősebb csapat a rajtrácson. Ami a Mercedest illeti, az Ezüstnyilaknak lehetőségük van megmutatni, hogy a montreali teljesítményük nem volt véletlen.

Sok múlik ezen a hétvégén, úgy gondolod, hogy ez az év eddigi legfontosabb versenye?

Borítókép: XPBimages

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/