/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az önkritikus Norris bizakodó a McLaren esélyeit illetően Szingapúrban

2024. szeptember 20. 18:12   |   Autoblog
címkék:  

Az önkritikus hangvételéről ismert Norris bizakodóan nyilatkozott a McLaren esélyeiről.

Lando Norris elismeri, hogy „eléggé aggódik”, ha Charles Leclerc “nem elégedett” a Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén futott leggyorsabb köridejével.

A McLaren 24 éves versenyzője alig több mint fél tizedmásodperccel zárta ferraris ellenfele előtt a második gyakorlást, és úgy érzi, hogy a Szingapúri Nagydíj hétvégéje „eddig jól alakul” számára.

Az önkritikus hangvételéről ismert Norris bizakodóan nyilatkozott a McLaren esélyeiről, bár elárulta, hogy szívesen rendelkezne nagyobb előnnyel a monacói riválisával szemben.

„Igen, a tempó jó volt” – mondta a kétszeres futamgyőztes az F1TV-nek az edzés után. „Jól érzem magam. Ez egy jó kör volt. Az van amire számítottunk, az élen vagyunk, a Ferrarival együtt.”

„De nagyon jó kör volt, és Charles [Leclerc] mindössze nyolc századdal van lemaradva, pedig azt reméltem, hogy sokkal nagyobb lesz a különbség, mint amekkora valójában volt. Őszintén szólva, ez azt jelenti, hogy gyorsak, a Ferrari nagyon-nagyon gyors. De eddig jól mennek a dolgok számunkra” – értékelte a napját Norris.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/