/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az RB változatlan felállással folytatja a nyári szünetet követően

2024. július 30. 11:43   |   Autoblog
címkék:  

Daniel Ricciardo és Yuki Tsunoda legalább 2024 végéig csapattársak maradnak az RB-nél.

Daniel Ricciardo és Yuki Tsunoda is legalább a jelenlegi F1-es szezon végéig az RB versenyzője lesz.

A RacingNews365 úgy tudja, hogy ezt a tervet a Red Bull és az RB munkatársaival együtt közölték amellett a hír mellett, hogy Sergio Pérez a 2024-es F1-es szezon végéig Max Verstappen csapattársa marad.

Tsunoda pozíciója az RB-nél eddig sem forgott veszélyben, de Ricciardo lassú rajtja miatt felmerült, hogy a tartalékos Liam Lawsonnak kell majd átadnia a helyét, aki az elmúlt szezonban az ausztrál helyettesítése során lenyűgöző teljesítményt nyújtott.

A Liam Lawson és Ayumu Iwasa számára szerdán Imolában tervezett korábbi autók tesztelése (TPC) ülésre továbbra is sor kerül, valamint a tervezett RB forgatási napra is.

Ricciardo a médiának, köztük a RacingNews365-nek is megerősítette, hogy valószínűleg a Red Bull két junior pilótája mellett „megy egy pár kört” a 2022-es AlphaTaurival.

Ugyanakkor azt is megértették, hogy bár ez már nem lesz egy éles küzdelem Ricciardo és Lawson között, a köridejüket valószínűleg továbbra is összehasonlítják majd.

Mindezt a következő szezonra való tekintettel, hiszen Péreznek csak az idei év végéig garantált a maradása a Red Bull csapatánál.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/