/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Azerbajdzsáni Nagydíj – Leclerc minimális különbséggel nyerte a második edzést

2024. szeptember 13. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

Rendkívül kis különbség, mindössze 66 ezredmásodperc választotta el az első három versenyzőt az Azerbajdzsáni Nagydíj második szabadedzésének a végén.

Rendkívül kis különbség, mindössze 66 ezredmásodperc választotta el az első három versenyzőt az Azerbajdzsáni Nagydíj második szabadedzésének a végén.

Miután a szabadedzés elején panaszkodott az “összerakott” Ferrarijára, Charles Leclerc a többiekhez képest egy kis késéssel tért vissza a bakui versenypályára, de így is megfutotta a leggyorsabb kört.

A bakui pályán kétszeres futamgyőztes Sergio Pérez mindössze 0,006 másodperccel maradt le Leclerc mögött a Red Bullal, Lewis Hamilton pedig szintén minimális különbséggel maradt le az élen álló két riválisa mögött a Mercedesszel.

A háromszoros világbajnok Max Verstappen csak a hatodik leggyorsabb volt, több mint fél másodperccel lemaradva az élen álloktól, míg a bajnoki riválisa Lando Norris csak a 17. helyen végzett, igaz, ezt az időt a Pirelli közepes keverékű gumijain érte el, mivel a brit nem tudott reprezentatív időt futni a lágy gumikon, mert feltartották.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/