/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bepillantás az Aston Martin SUV utasterébe

2019. november 11. 17:55   |   Autoblog
címkék:  

November 20-án, Pekingben mutatkozik be az Aston Martin első SUV modellje, a DBX. A premierhez közelítve közzétették az első képet a modell aprólékosan megmunkált belső teréről.

AstonMartin_DBX

Az ügyfelek körében végzett átfogó felmérések eredménye és az Aston Martin kézműves szakértelme együtt egy olyan belső teret alkot, amelyben a tulajdonos rögtön otthon érzi magát. Elsőrangú anyagok átgondolt ergonómiával és olyan széles körű kialakítással, amely tökéletes a legkülönfélébb testalkatú férfiak és hölgyek számára.

A fejlesztők önmagában több mint hat hónapnyi munkát fektettek abba, hogy a tökéletes vezetési pozíciót megalkossák, lehetővé téve a vezetőülés és a kormányoszlop olyan széles körű beállítási lehetőségét, amivel a legkülönbözőbb testalkatú pilóták is tökéletes rálátást nyernek az összes vezérlőre és képernyőre, valamint a külső környezetre.

Minden egyes gomb és mutató elhelyezését átfogó tesztelés előzte meg, beleértve a márka női felügyelő bizottságát és számos ügyfélkutatást végző intézet eredményét, melynek köszönhetően a belső tér rögtön kellemes érzéssel tölti meg felhasználóját. A műszerfalba bármiféle átmenet nélkül olvadnak bele az új digitális kijelzők, méghozzá úgy, hogy tekintélyes méretük ellenére sem zavarják a belső formaterv elegáns és kifinomult hangulatát.

Az SUV modelleknél kötelező nagyméretű tárolóhelyek harmonikus kialakítása sem egyszerű feladat, ám az Aston Martin tervezői a DBX esetében olyan megoldást találtak, amely egyben a beltér ékévé is válik. A hídhoz hasonlóan ívelt középkonzol alatt akár kisebb táskák vagy nagy 1,5 literes palackok is elférnek. A szellősség érzetét az utastér teljes hosszán át húzódó panoráma üvegtető és a nagyméretű oldalablakok fokozzák.

Az Aston Martin DBX premierje november 20-án, szerdán lesz, amelyet követően a típus azonnal rendelhetővé válik. Immár a DBX árát is tudjuk, az Egyesült Királyságban 158 000 font, Németországban pedig 193 500 euró.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/