/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brown szerint a Red Bullnál “egy elég mérgező környezet uralkodik”

2024. június 12. 10:36   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown újabb “lövést adott le” a Red Bull csapatnál uralkodó helyzetre.

A Red Bull jelenlegi környezetét „elég mérgezőnek” nevezte a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown, aki úgy véli, hogy az alakulat közelmúltbeli problémái még nem értek véget.

Annak ellenére, hogy a Red Bull mindkét bajnokságot vezeti, a 2024-es évkezdet mind a versenypályán, mind azon kívül kihívásokkal teli volt a címvédők számára.

A pályán a McLaren és a Ferrari is jelentősen csökkentette a lemaradásukat, mindkét kihívó csapat aratott már futamgyőzelmet az idei szezonban.

A pályán kívül a Milton Keynes-i székhelyű csapatnak meg kellett küzdenie a Christian Horner csapatfőnökkel szemben folytatott állítólagos helytelen magatartási vizsgálattal, aminek elkövetését tisztázták, majd nemrég a tervezőzseni Adrian Newey távozásával is.

Brown nemrég a Bloomberg Hot Pursuit podcastjában beszélt a Red Bull problémáiról, és úgy véli, hogy a csapat küzdelmei még nem értek véget.

„A Red Bull jelenleg egy elég mérgező környezet” – mondta Brown. “Több is van még hátra. Newey távozása fontos, mert szerintem sokan a Red Bullnál vele kezdtek el dolgozni. Már említettem, hogy keringtek önéletrajzok a paddockban. Ez mindig megtörténik, de az ember magasabb szintű kellemetlenségeket lát. Azt is gondolom, hogy a jövőben nehezebb lesz a szponzorokkal, mert alaposan meg fogják vizsgálni, hogy kivel állnak kapcsolatban. Ez egy elég kényes helyzet” – jelentette ki a McLaren vezérigazgatója.

A McLaren-főnök arra is gyorsan rámutatott, hogy Verstappen jövője is még mindig kérdéses.

Verstappent 2028 végéig köti szerződés a Red Bullhoz, de egyesek szerint már korábban is távozhat.

Mindazzal, ami a közelmúltban a Red Bullnál a színfalak mögött történt, különösen Adrian Newey távozásával, Brown úgy véli, meggyengült az eddig szinte verhetetlen csapat.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/