/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brundle – A Red Bull belső viszálya ingerlékeny és szükségtelen

2024. július 09. 07:05   |   Autoblog
címkék:  

A két férfi megint “összecsapott”, ezúttal a csapat hazai hétvégéjén az Osztrák Nagydíjon.

A korábbi F1-es versenyző, Martin Brundle úgy véli, hogy a Christian Horner és Jos Verstappen között az Osztrák Nagydíj hétvégéjén újra felszínre került viszály “ingerlékeny és szükségtelen”.

Verstappen azzal az indokkal vonult vissza a Red Bull Ringen megrendezett legendás felvonulástól, hogy a Red Bull csapatfőnöke, Horner megpróbálta megakadályozni, hogy Sebastian Vettel 2012-es címvédő RB8-asát vezesse. Úgy vélik, hogy hivatalos fotózásra ofr videóra sem került volna sor.

Horner tagadta a vádakat, csakhogy a vita tovább eszkalálódott a páros között azzal, hogy Verstappen azt mondta, “végzett” a brittel, miközben azt sem zárta ki, hogy fia, Max a Mercedeshez csatlakozzon.

A Sky Sports F1-es társkommentátora Brundle-nak azt sugallva, hogy a páros közötti helyzet “kicsinyes“, azt mondta: “El sem hiszem, hogy erről kell beszélnünk. Szerintem ez bizonyos szempontból jelentős. A vér sűrűbb, mint a víz, és Max mindig támogatni fogja az apját és más kulcsfontosságú embereket, akik nagyon régóta körülötte vannak. Ez csak ingerültnek és feleslegesnek tűnik.”

Borítókép: XPB images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/