/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Colapinto népszerűsége az egekbe szökött mióta az F1-ben szerepel

2024. október 20. 09:43   |   Autoblog
címkék:  

Úgy tűnik, Franco Colapinto azonnal felismerhetővé vált, mióta elkezdte az F1-es karrierjét.

Franco Colapinto elárulta, hogy már nem tud elmenni a McDonald’sba anélkül, hogy valaki ne készítene róla fényképet, annyira megnőtt a hírneve az F1-ben.

Colapinto nemrégiben a mély vízbe került, miután a Williams úgy döntött, hogy előlépteti akadémiai versenyzőjét, miután kirúgták Logan Sargeantot az amerikai versenyző gyenge teljesítményei miatt, aminek következtében James Vowles csapatfőnök azt állította, hogy Sargeant elérte a teljesítőképessége határát.

Egy szilárd debütálás után az Olasz Nagydíjon Monzában Colapinto még jobban teljesített, és nyolcadik helyen végzett az Azerbajdzsáni Nagydíjon, ezzel négy pontot szerezve.

Sargeant mindössze egy pontot tudott szerezni 36 verseny alatt, és azt is csak akkor, amikor Lewis Hamiltont és Charles Leclercet kizárták a tavalyi Egyesült Államok Nagydíjáról.

456499550_717736890538853_502909212336817069_n

Mindössze néhány hét alatt a 21 éves versenyző tiszteletnek örvend Argentínában, miután ő lett az első F1-es versenyző az országából 23 év alatt, és a sportkedvelők még Lionel Messi futballikonnal is egy lapon említik.

Colapinto még nem tért vissza hazájába, ahol tudja, hogy „őrület” van, de már az Egyesült Királyságban is nehezen birkózik meg azzal, hogy hirtelen hősnek tekintik.

„Nem érzem magam hősnek” – mondta Colapinto a médiának, köztük a RacingNews365-nek. „Ugyanúgy érzem magam, mint korábban… nem három hónapja, hanem ugyanúgy, mint két éve, amikor senki sem ismert.”

„Most meg úgy van, hogy mindenki megállít, és én meg csak annyit mondok: ‘Miért állítotok meg? Miért akartok fényképet?’ Odamegyek valakihez, és azt mondom: ‘Szia, Franco vagyok’, ők meg azt mondják: ‘Hát, ismerünk téged’.”

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/