/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Da Costa a Porsche hazai futamán aratott érzelmes győzelmet

2024. május 13. 10:02   |   Autoblog
címkék:  

Antonio Felix da Costa nyerte a berlini E-Prix dupla futamának második versenyét Nick Cassidy és Oliver Rowland előtt.

Antonio Felix da Costa tökéletesen időzítette a támadását a Tempelhof Airport Circuit versenypályán, így megszerezte a győzelmet a berlini E-Prix dupla futamának második versenyén.

Da Costa a szezon első győzelmét egy igazi veterán módjára szerezte meg, mivel végig a mezőny elejében maradt, mielőtt a megfelelő pillanatban elhúzott volna. A rádión keresztül úgy nyilatkozott, hogy ez egy „érzelmes” győzelem volt, amelyet reméli, hogy a misanói győzelmével ellentétben most meg is tud tartani.

A győzelem az első sikere volt a 2023-as Cape Town E-Prix óta, és egyben a Porsche hazai győzelme is. Nick Cassidy egy késői mozdulatsor után biztosította be a második helyet, míg a dobogót ismét Oliver Rowland egészítette ki.

Pascal Wehrlein lett a negyedik, Jake Dennis pedig az ötödik; a páros azonban többször is összeütközött. Mitch Evans lett a hatodik, Jehan Daruvala, Taylor Barnard, Joel Eriksson és Jean-Eric Vergne pedig az első 10 helyezett között zárt az incidensekkel teli versenyen.

Borítókép: Getty Images

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/