/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Formula-E – Da Costa nyert Shanghaiban, miközben Wehrleint hatalmas csapás érte a bajnoki küzdelemben

2024. május 28. 10:54   |   Autoblog
címkék:  

Da Costa három futamon belül már a második győzelmét szerezte.

Antonio Felix da Costa nagyszerű győzelmet aratott a sanghaji E-Prix dupla versenyének második futamán, míg csapattársát hatalmas csapás érte a világbajnoki küzdelemben.

A harmadik helyről rajtoló da Costa az egész futam alatt az élmezőnyben maradt, majd az élre tört, amikor már volt elég energiája ahhoz, hogy a hátralévő körökben növelje a tempót. Energiagazdálkodása hibátlan volt, és három futamon belül már a második győzelmét szerezte.

Jake Hughes a pole pozícióból rajtolva a második helyen végzett, és ezzel megszerezte első Formula E-s dobogós helyezését, míg a dobogót Norman Nato zárta. A világbajnokságot vezető Nick Cassidy a negyedik helyen ért célba, és tovább növelte előnyét a pontversenyben, míg Mitch Evans az ötödik helyen végzett.

A világbajnoki tabellán második Pascal Wehrlein nem szerzett pontot, miután a Shanghai International Circuit pályán miután defekt miatt kénytelen volt kiállni a boxutcába, Jake Dennis pedig szintén nem szerzett pontot.

Borítókép: Simon Galloway / Formula E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/