/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Durván 4 millió forint a Dodge Challenger!

2008. március 20. 08:31   |   Autoblog
címkék:  

A New York-i Autószalonon kiderült, hogy a Dodge Challenger alapváltozatához mindössze 20 ezer dollár körüli összegért lehet hozzájutni.

Mindenféle idegeskedést és bosszankodást elkerülendő ritkán szoktunk amerikai árakkal foglalkozni, merthogy nem egy, nálunk prémium kategóriásként forgalmazott modellt kínálnak pofátlanul olcsón a tengerentúlon. Minek mérgelődjünk olyasmin, ami ellen nem tehetünk semmit, ugye. Az új Dodge Challenger alapváltozatával kapcsolatban azonban nem tudjuk és nem is akarjuk elhallgatni az amerikai árat: a New York-i Autószalonon, a leleplezés után a Chrysler-csoport alelnöke, Jim Press elárulta, hogy az autóért mindössze 20 ezer dollár körüli (“low $20 000s”) összeget kérnek a márkakereskedésekben.

Figyelembe véve, hogy a dollár jelenleg rég látott mélységekbe zuhant a nemzetközi devizapiacon, ez azt jelenti, hogy az autó ára magyar forintra átszámítva mindössze 3,3 millió forint 20 ezer dollár esetén, de még 24 999-cel számolva is csupán 4,1 millió! Ennyit nálunk jobban felszerelt kisautókért is elkérnek, sportkocsit ezen a kontinensen soha nem tudunk majd ennyiért venni. Még a négysebességes automata váltóra tekintettel is alkalmi vétel, nem biztos, hogy nem éri meg áthozni az óceánon. Ja, és az alapfelszereltség olyan tételeket tartalmaz, mint a MyGIG szórakoztató rendszer, mely akár navigációval is kiegészíthető, beépített iPod-dokkoló, 276 wattos Boston Acoustics audiórendszer, bluetooth és angol, francia, spanyol hangfelismerő rendszer. Elképesztő.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/