/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladó egy vadonatúj Lamborghini Countach

2020. március 31. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini Montreal eladásra kínál egy gyakorlatilag új, mindössze 135 kilométert futott, 1990-es évjáratú Lamborghini Countach 25th Anniversary modellt. Nem könnyű a használtautó-piacon ilyen jó állapotú Countach-ra lelni, ez a fekete példány pedig tökéletes. Nem véletlen tehát a 799 ezer kanadai dolláros árcédula.

A Lamborghini Countach-ból 16 év alatt összesen 1983-at gyártottak. Furcsa módon éppen a legutolsó kiadásból, a 25th Anniversary Editionből készült a legtöbb, 657 darab, de ezt tartják a legkiforrottabb és leggyorsabb Countach modellnek. A Horacio Pagani által tervezett, egyedi karosszériával bíró 25th Anniversary modell 4,7 másodperc alatt gyorsult fel 96 km/órára, csúcssebessége pedig elérte a 290 km/órát. 1990-ig gyártották, amikor átadta a helyét a Diablónak.

Ez a fekete Countach nagy lökhárítós, amerikai kivitel, krémszínű bőrkárpitozású utastérrel. Mindössze 135 kilométert mentek vele, így az 5,2 literes V12-es motor még bejáratós. Most megvásárolható, 799 900 kanadai dollárért, ami 568 496 amerikai dollárnak felel meg. Ezért a pénzért már új Lamborghini Aventador SVJ Roadstert is lehet kapni, de ilyen állapotú Countach valószínűleg nincs még egy a planétán.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/