/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladó Lewis Hamilton Mercedes-Maybach limuzinja

2018. május 06. 14:20   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Eladósorba került a világbajnok Forma-1-es pilóta luxuslimuzinja. A 2015-ös, 44 ezer kilométert futott Mercedes-Maybach S600-ért elég vaskos összeget kér a kereskedés, átszámítva 37,25 millió forint az ára.

Nem mindennapi limuzint vásárolhat magának valaki, aki hajlandó kifizetni 105 ezer angol fontot (átszámítva 37,25 millió forintot) egy használt Mercedes-Maybach S600-asért.

A szóban forgó 2015-ös évjáratú autót ugyanis nem más birtokolta, mint a négyszeres világbajnok Lewis Hamilton. Bár arról nem tudni, hogy ő volt-e az első tulaj, illetve ő maga vagy esetleg egy hivatásos sofőr rakta bele a 27 500 mérföldet (44 256 kilométer), de az Autotrader oldalán található hirdetés azt írja: „Ez egy komolyan egzotikus autó, hisz az alap S-osztály is az egyik leginkább hencegő modell, amit a Mercedes gyárt, ez a Maybach kiadás pedig még felszereltebb, kombinálva a maximális komfortot a legújabb technológiával.” – írja az oldal főszerkesztője, Erin Baker.

Ez az autó ráadásul kora legnagyobb felszereltségét kapta meg, így 360 fokos kamerarendszer figyel a parkolásnál, mindenhogyan állítható hátsó üléseiről teljes szórakoztató arzenál érhető el, de a Burmester hangrendszer, az éjjellátó mód, a head-up kijelző, az alcantara bevonat és a panoráma tető sem filléres tétel az extralistán.

„A Mercedes csapat F1-es vezetőjeként valamint négyszeres világbajnokként nem csoda, hogy Lewis (Hamilton) a legjobbak közt is a legjobbat akarta, így a Mercedesnek valami olyannal kellett előállnia neki, amely elég különleges, hogy lecserélje ezt a modellt. Talán egy új Mercedes-AMG Project One hiperautó” – zárta mondandóját a szerkesztő.

Talán nem is tévedett ezzel nagyot, ugyanis a világ egyik legdurvább autójának ígérkező Project One-ban valódi F1-es hajtáslánc fog dolgozni, így szinte adott, hogy a brit szupertehetség birtokba vegyen egyet, ha elérhető lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/