/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elárverezik Carroll Shelby GT500-asát

2007. november 08. 14:43   |   Autoblog
címkék:  

Jövő januárban elárverezik Carroll Shelby saját használatú, piros Shelby Mustang GT500 kabrióját. A kocsi restaurált állapotban várja új gazdáját.


Januárban, a 37. Barrett-Jackson No Reserve árverésen (Scottsdale, Arizona) árverésre bocsátják Carroll Shelby 1969-es Mustang GT500 kabrióját. A kocsi a gyűjtők álma lehet, ugyanis az egyetlen Ford-alapú Shelby Mustang, ami több mint harminc éven át Shelby tulajdonában állt. Az izomautót a jövőre 85 éves versenyző legenda újonnan vette és 69 725 mérföldet rakott bele. 1969-ben mindössze 246 darabot készítettek ebből a típusból. Shelby 428 köbinches Cobra Jet motorral felszerelt kocsija automataváltóval, GT felszereltséggel, fehér belsővel és tetővel, szervokormánnyal és szervofékkel, légkondicionálóval, AM-FM rádióval, továbbá fordulatszámmérővel jött le a futószalagról. A GT500 kabriót nemrég restaurálták, így várja következő, második tulajdonosát.

Via: Jalopnik.com

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/