/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Formula E – Az Envision megerősítette versenyzői felállását 2025-re

2024. szeptember 23. 10:56   |   Autoblog
címkék:  

Az Envision megerősítette a Formula E közelgő tizenegyedik szezonjára a versenyzői párosítását.

Az Envision megerősítette, hogy Sebastian Buemi és Robin Frijns változatlan versenyzőpárost alkot a következő Formula E szezonra.

A 10. szezon vége felé sok találgatás indult arról, hogy az Envision megtartja-e mindkét versenyzőjét, mivel több másik versenyzővel is folytak tárgyalások.

Azt feltételezték, hogy Frijns és Buemi WEC-kötelezettségei aggodalomra adnak okot, bár a tavalyi szezon vége bebizonyította, hogy ez végül is nem volt túlsúlyos kérdés.

Buemi és Frijns a 2024/25-ös szezonban, amely december 7-én kezdődik São Paulóban, a silverstone-i székhelyű alakulatnál versenyez majd.

Az Envision a nemrég befejeződött szezonban nem tudta megvédeni a csapatbajnoki címét, miután a szezon nehezen indult számukra.

A 10. szezon záró szakaszában jelentős javulást értek el, és az utolsó négy versenyen három dobogós helyezést értek el.

Az Envision végül a hatodik helyen végzett. A tavalyi szezon nehézségei ellenére a csapat bízik abban, hogy a következő szezonban sikerül visszavágnia.

„Nagyszerű, hogy a versenyzői felállásunkban folytonosság van, mivel Sebastien és Robin vezet minket a 11. szezonban” – mondta Sylvain Filippi csapatfőnök.

„Annak ellenére, hogy a 10. szezon nem volt a legerősebb évünk, bízunk abban, hogy a záró fordulókon szerzett lendületet átvihetjük a következő szezonba, és visszavihetjük magunkat oda, ahol lenni szeretnénk.”

Borítókép:  Simon Galloway / Formula E

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/