/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Formula E – Dennis a sikertelen bajnoki címvédésről beszélt

2024. augusztus 03. 11:39   |   Autoblog
címkék:  

Jake Dennis nem tudta megvédeni Formula E világbajnoki címét, mivel a végső győzelmet idén Pascal Wehrlein szerezte meg.

Jake Dennis elismerte, hogy egyszerűen “nem érezte jól magát az autóban” a nemrég befejeződött Formula E szezonban, ahol nem sikerült megvédenie világbajnoki címét.

Az Andretti sztárja a tavalyi szezonban a lenyűgöző állandóságának köszönhetően a második egymást követő világbajnoki cím esélyeseként indult.

Andretti azonban a szezon során végig nehézségekkel küzdött az időmérőkön, ami miatt a britnek gyakran túl nagy volt a lemaradása.

Ez furcsa probléma volt Dennis számára, mivel brillírozott az időmérőkön  a 2023-as világbajnoki címe felé vezető úton.

“Igen, egyszerűen nem éreztük jól magunkat az autóban. Csak a tesztelés, a körök hiánya miatt” – mondta Dennis a RacingNews365-nek.

“Amikor csak úgy megérkezel ezekre a versenyhétvégékre tesztelés nélkül, miközben mindenki más rengeteget tesztel, az kemény dolog. Szóval nekünk csak meg kell próbálnunk dolgozni néhány gyengeségünkön, és megpróbálni jobban rajtolni. Próbáljunk meg előrébbről indulni” – értékelt az Andretti sztárja.

Mivel a címvédése sikertelen volt, Dennisnek a 11. szezonban el kell búcsúznia az 1-es rajtszámtól.

Gyorsan elfelejti a nemrég befejezett szezont, és már előre tekint a Gen3 EVO bemutatkozására.

Dennis ráadásul annak is örül, hogy a holtszezon idén nagyon rövid, a hivatalos tesztelésre novemberben, az első versenyre pedig már decemberben sor kerül.

Borítókép: Alastair Staley / Formula E

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/