/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Formula-E – Rowland frissítést adott egészségi állapotáról

2024. július 04. 10:33   |   Autoblog
címkék:  

Megdöbbentő, hogy annak ellenére, hogy mindkét portlandi futamot kihagyta, Rowland továbbra is versenyben van a bajnoki címért.

Oliver Rowland frissítést adott az egészségi állapotáról, miután betegség miatt kihagyta a múlt hétvégi portlandi dupla versenyt.

A Nissan múlt pénteken jelentette be a Formula E utolsó amerikai fordulója előtt, hogy Rowland betegség miatt nem utazott el Portlandbe, és helyette a tartalékpilótát, Caio Collet-t hívták be.

Szerencsére a portlandi kihagyást követően Rowland állapota javult, és várhatóan készen áll a londoni E-Prix szezonzárójára.

Szerda reggel Rowland az Instagramon adott tájékoztatást az egészségi állapotáról.

Rowland közleménye így szólt: “Jó reggelt mindenkinek, csak egy gyors frissítés az egészségi állapotomról. Vasárnap óta a dolgok jelentősen javultak, és örömmel mondhatom, hogy a dolgok jól festenek, és teljes mértékben arra számítok, hogy készen állok Londonra. Szeretnék köszönetet mondani a Nissannak, akik kiválóan segítettek a szakorvosi ellátásomban. További szép hetet mindenkinek. Oliver.”

Megdöbbentő, hogy annak ellenére, hogy mindkét portlandi futamot kihagyta, Rowland továbbra is versenyben van a bajnoki címért.

Miközben a versenyzők bajnokságában az ötödik helyre csúszott vissza, a brit még mindig csak 36 ponttal van lemaradva Nick Cassidy mögött, aki az elmúlt hétvégén nem szerzett pontot.

Rowland ugyan a cím egyik esélyese, de egy mesebeli történet lenne, ha a Nissan pilótája szerezné meg a koronát a brit fővárosban.

Borítókép: Simon Galloway / Formula E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/